недеља, 19. фебруар 2012.

ELF noviteti / ELF haul

U poslednje vreme stalno listam sajtove koji isporucuju svoje proizvode u Srbiju, sreca pa ih je sve vise. Taj vid kupovine, sa inostranih sajtova, mi je postao bas zanimljiv. Ranije se nisam usudjivala da porucujem, nisam ni obracala paznju na proizvode kojih nema kod nas, osim kad otputujem negde. Ali zahvaljujuci drugarici, koja je expert za online kupovinu, postajem polako zavisnik. :))) Zadnje sto nam je stiglo je e.l.f. Porucivale smo sa UK sajta, oni isporucuju za Srbiju. Ima diiiivnih i povoljnih stvarcica, covek jedva odluci sta da uzme. Paket je stigao za 10-ak dana, dostavu nismo platili jer smo iskoristili kupon za besplatnu postarinu. Do pre nekoliko sati je bila akcija 30% snizenje, i to smo iskoristili, pa cu vam te stvarcice, koje tek treba da stignu, predstaviti u nekom narednom postu. ;)

Evo sta trenutno imam od e.l.f stvarcica... :)


























-Bronzer - nijansa Warm
-Bronzer/rumenilo 2 u 1
-Rumenilo - nijansa Glow
-Cetkicu za senku
-Cetkicu za blendanje
-Lak za nokte - nijansa Mint Cream
-Ogledalce

Bronzer u nijansi Warm me je odusevio, swatchevi na netu su svi bili razliciti pa nisam znala sta da ocekujem ali sam prezadovoljna. Bronzer je iz Studio linije, pakovanje je crne boje, ima ogledalo kada se otvori, dolazi sa zastitnom folijom preko proizvoda a upakovan je u kutijicu. Bas mi se dopalo kako su proizvodi spakovani, svi su maximalno zasticeni. (kutije nisam sacuvala tako da nemam slike). I rumenilo i bronzer 2 u 1 su u istoj ambalazi i isto spakovani, s' obzirom da su iz iste linije.
Bronzer ima 12,3 grama dok rumenilo/bronzer ima 8 grama. ;) Cena svakog je 3.5 funti.


Bronzer (Warm Bronzer) se sastoji iz cetiri razlicite nijanse, od svetle do najtamnije, koje kada se pomesaju daju savrsenu boju. <3 Sve nijanse mogu i zasebno da se koriste, kao senke za oci, kao highlighter, kao rumenilo..........
Bronzer se lepo nanosi, ne trusi se, pigmentovan je i dovoljno je blago ga pinuti cetkom. Daje divan sjaj i preplanulost licu.



Evo i swatcheva svake nijanse posebno, kao i swatch gde su pomesane sve nijanse...




Rumenilo i bronzer 2 u 1 (Contouring Blush & Bronzing Powder) je takodje predivno, za to nisam morala da razmisljam kakvo je uzivo jer sam vec videla kod drugarice kako izgleda i bas mi se svidelo. Nijansa bronzera mi se bas dopada i odgovora mom tenu, rumenilo je kajsija/breskvaste boje i bas lepo stoji. Evo kako izgleda:



Evo i swatcheva... (ne obracajte paznju na nokte, bas sam ih tada seckala pa sam slikala pre turpijanja i sokirala se kad sam videla sliku :D)



Rumenilo (Natural Radiance Blusher) u nijansi Glow sam dobila na poklon od drugarice. Nijansa je predivna, isto kajsija boja ali svetlija i neznija. Rumenilo bas lepo svetluca, malo je tvrdje pa je potrebno malo jace zagrebati ali ostavlja lepu bojicu.
Pakovanje je na izvlacenje, malo je nezgodno dok se ne naviknete, posle je super. ;) Ima 2 grama, cena je 1.5 funta.

 

Cetkica za senku (Eye Shadow Brush) i cetkica za blend (Blending Eye Brush) su super, iako mi je cetkica za blend dosla malo ostecena. Na dlacicama je bilo lepka i morala sam da cistim medicinskim benzinom pa je otpalo nesto dlaka ali je i dalje upotrebljiva. Ali i pored toga sam im poslala sliku ulepljene cetkice i refundirali su mi novac bez problema. Na slici je cetkica nakon ciscenja. Cetkica za senku je odlicna za nanosenje senke preko celog kapka, dosta je gusta, nije mnogo mekana a nije ni tvrda, taman kako treba. Druga cetkica, kao i sto joj samo ima kaze, sluzi za blendanje senki i zaista je odlicna sto se toga tice, odlicno izblenda prelaze.
Cena svake cetkice je 1.5 funta.



Lak za nokte u nijansi Mint Cream je prelep, prava mint boja. Lak je kremast, lako se maze, vec posle jednog sloja boja je kao u bocici a sa dva sloja je savrsen. Bocica je preslatka, ima 10 ml i kosta 1,5 funtu.



I za kraj, prediiiiiivno ogledalce sa pink cirkonima koje sam dobila od drugarice (hvalaaaa! ;) ). Ogledalce je prediiiivno, cirkoni su savrseni, kada se otvori ima normalno ogledalce i uvelicavajuce, za neseser i tasnu savrseno a odlicno sluzi i kao ukras na stolu za sminkanje. <3 :))



Da li imate nesto od e.l.f.-a? Da li ste zadovoljne njihovim proizvodima? Sta biste njihovo zeleli da imate?

Podsecam vas da je u toku prvi giveaway na mom blogu (Klik, klik :)), pozivam vas da ucestvujete, mozete osvojiti unikatni nakit po vasem izboru, izradjen po vasim zeljama. ;)

Do sledeceg posta, ljubim vas i pozdravljam...

Jecka
 

35 коментара:

  1. Lak je bogovski, nijansa je savrsena :)
    Moram da te pitam, posto sam ja u fazi neusudjivanja da narucujem bilo sta, da li su ti carinili paket? I koliko izadje carina :)? Hvala ti unapred :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. :* Slobodno poruci, ne carine se paketi u vrednosti do 50 evra. Jos mislim da e.l.f. napise manji iznos, mada ne treba prelaziti tih 50 evra, za svaki slucaj. Placas samo postarinu, to ti skidaju sa kartice, 4 funte je postarina bez obzira na iznos, mada treba sacekati neku akciju kada ima neki popust ili besplatna postarina jer bas cesto nesto organizuju. ;))

      Избриши
    2. Hvala ti na informacijama iz prve ruke, divna si :*

      Избриши
    3. Nema na cemu, sta god te zanima pitaj. :*

      Избриши
  2. Nema ništa od njih,ne usuđujem se ja da naručujem preko neta još uvek :D
    A lak je divan, baš nijansa po mom ukusu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja se nisam usudjivala dok nisam upoznala ovu drugaricu, sad sa njom porucujem... ;)) Hvala... :)

      Избриши
  3. Divna, divna kupovina :)
    I ja se bas spremam da narucim nesto od njih :D

    ОдговориИзбриши
  4. Nikad ih nisam probala i interesuje me kakvi su korektori :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala korektor, ne znam kakvi su. :( Pitacu drugaricu da li je ona probala pa ako nesto saznam, javljam. ;)

      Избриши
  5. Ja sam htela taj bronzer, ali sam na kraju odustala, cinio mi se previse sjajan..imam jednu cetkicu, cover stick i onaj tecni highlighter, s njim nisam uopste yadovoljna, ni ne koristim ga..stik je super. nesto kao comuflage stick, nije za podocnjake ali je dobar za ostatak lica

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije mnogo sjajan bronzer, bas je lep. Ko ima svetliji ten, vise bi mu odgovarao za leto a ko ima malo tamniji ten moze da ga koristi cele godine. ;) Dobro si mi rekla za stick, probacu sledeci put. ;) Tecni highlighter sam bas htela da narucim ali nije ga bilo na stanju, sreca. :D

      Избриши
  6. Baš si super stvari kupila, volela bih da sam na tvom mestu, sve mi se dopada! :) Samo sam još uvek kukavica da se upustim u to online naručivanje, ali jednom cu se i time pozabaviti uz nečiju asistenciu kao i ti, ne smem sama, hehe. Jel imas neka iskustva sa e-bay ili amazon kupovinom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. ;) I ja nisam smela sama. Najbolje je da se skupi 2-3-4 pa da se poruci. ;) Nisam imala iskustva sa amazonom i e-bay-om, tamo se placa paypal-om a Srbija to nema... :(

      Избриши
  7. Ogledalce mi je divno <3 Kistiće imam, volim i koristim :)

    ОдговориИзбриши
  8. I like ELF cosmetics :)

    I invite you to
    http://fashion-whoknow.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Sve mi se svidja! Lak je divan! :)
    Ni ja nikako da se usudim da narucim, a stvarno je sve povoljno...
    Cetkice me najvise privlace, ali videcu jos..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. ;) Obavezno poruci, bas su povoljni a stvarcice su im super. Bas sam sad porucila jos jednu cetku. :D

      Избриши
  10. ja se vec sto godina teram da narucim nesto od njih i nikako.. a stvarno je jako jeftino! jedva cekam ove tvoje detaljne recenzije, da me nateras da i ja kupim gomilicu :D
    bronzer i duo rumenilo/kontur su mi fenomenalni, a boja laka je posebna!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! ;) Obavezno poruci, ti bar isto imas iskustvo sa online kupovinom, bas su im jeftine stvarcice. :)

      Избриши
  11. Idem ovih dana do banke po karticu i onda cu i ja konacno da kupujem preko neta :)

    ОдговориИзбриши
  12. Kod mene na blogu te ocekuje blog nagrada:)

    http://internetnagradneigre.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  13. Ja sam vec pisala da sam porucivala jednom od njih,e sad kameni puder me i nije bas odusevio,s obzirom da pise da je za problematicnu kozu prebrzo puni pore!Četkice su im skroz korektne za male pare,e sad me ovaj lakić oduševio i rumenilo kajsijasto,biće verovatno opet kupovine!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobro si spomenula za kameni, bas me je interesovalo kakav je. Treba da mi stigne jos jedna cetka, jedva cekam. Hehe, jos porudzbina. :))

      Избриши
  14. Jao meni se najvise dopada ogledalce :D
    Salu na stranu, bas bih volela da probam nesto it studio kolekcije, cini mi se da warm bronzer ima cak i kod nas da se naruci. Mada je sve ostalo jako siromasno :/
    Lepe stvarcice :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. ;) Daaa, ogledalce je i mene raspametilo. :)) Kod nas je bas siromasna ponuda a i duplo je skuplje, bezveze. Vise se isplati poruciti, jos kad se skupi nekoliko njih za porucivanje, supeeeer.

      Избриши
  15. Lepe si ti stvarcice, al' samo me zanima da li si na karticu uplatila funte,ili dinara, pa su odmah oni to prebacili u funte?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. ;) Ja sam porucivala sa drugaricom preko njene kartice ali mislim da ona uplati dinare pa oni prebace u funte, skoro 100% sam sigurna. ;) Tako je bar u Raiffeisen banci. ;)

      Избриши
  16. ovo je moj 15ti pokusaj da ti ostavim komantar od juce...
    uporno mi baguje i sad dolazim da vidim dal si mi odgovorila
    i nema ga moj komentar....smoooor....dakle, dopao mi se bronzer mnogo,
    i pitala sam jel mislis da bi meni odgovarao, jer sam onako svetlija,
    sta kazes?jer postoji neka druga varinata?
    i svidjaju mi se cetkice, slatke su, i covece, oni su
    bas pristupacni, jedino sto se bojim internet kupovine..a lakic...
    pa recimo da sam resila da pratim trend, i da se spremim za predstojecu
    sezonu i nabavim neke mint boje garderobice :)))) veeeeliki cmokic od mene :*****

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe, meni se pojavljivalo na mail-u da si komentarisala ali kad odem na post, nista. :))) Mislim da bi ti odgovarao bronzer ako ga lepo doziras, nema veze sto si svetlija. Mogu da ti ponesem jednom da ga vidis. ;) Ima jos dve nijanse bronzera ali jednog nema na stanju vec duze vreme a drugi je vise kao highlighter. Imas i bronzere iz obicne kolekcije, pogledaj i njih. Daaa, cetkice su bas povoljne a super su. :) Heheh, ja bez obzira na trend obozavaaaaaaam mint boju, drago mi je da cu sada uspeti da nagomilam stvarcica u toj predivnoj boji <3... Cmokiiiiiiiiiiic :*****

      Избриши
  17. Super koristan post! Ja sam narucila cudesa kada je bilo 50%off. Trebalo je preci odredjeni iznos, a narucivala sam u 15min do isticanja ponude, tako da sam bas bila pod adrenalinskim sokom.

    Tecni shimmer kome sam se i najvise radovala mi se ne dopada, trebalo bi da je zamena za benefit high beam, ali osim sto bojom nije, i razvodnjene je konzistencije. Zato su me palete kao enciklopedije odusevile! Super su za neka isprobavanja (za nekoga ko ima vrlo malo senki, kao sto sam ja), senke su jako pigmentovane (mada su sve sjajne), a rumenilo i bronzer su odlicni, lice na ovaj tvoj duo. I olovka za negu zanoktica je fantasticna! I jos svasta...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! ;) Jaooo, 50%, to je supeeer... :) Ja sam sad porucila sa 30%, treba ovih dana da nam stigne paket. :) Ja sam htela da porucim onaj Beauty clutch ali sam odustala na kraju, imam gomilu senki i ne bih koristila, a bas mi se dopala paletica. :) Drago mi je da su dobre palete i da ih koristis. ;)

      Избриши