субота, 3. март 2012.

Sta ne treba propustiti u Avon katalogu C4/2012...

Kada sam videla katalog pomislila sam da nije nista narocito a onda sam malo bolje pogledala i znala da cu bankrotirati. :))))))) Katalog je odlican, pun noviteta i veselih bojica. Katalog ima i novi dizajn sa sadrzajem i stranicama obelezenim odredjenim bojama, radi lakseg snalazenja. Ima i dosta saveta kako sta korisiti i uklopiti, bas mi se dopada. Nego, da ja krenem sa mojom cuvenom listom. :D






















Evo spiska za C4 (01.03.2012. - 20.03.2012.):

1. Cellu Defy losion protiv celulita, novitet iz Solutions kolekcije, cula sam da je odlican i da vredi probati.
2. Shine Attract karmin, isto novitet, lagani karmini, interesantnog dizajna i formule, karmin koji je obavijen zelatinastim sjajem, lepo se maze i daje lagani osecaj na usnama. Bojice su bas lepe, iako nisu pigmentovane boje kao u katalogu. Preporucujem Rose Bouquet i Guava nijanse. ;)
3. Planet Spa set sa maslinovim uljem i cvetom narandze, odlicna cena ukoliko ste ispunili trazeni uslov...
4. Novi Nailwear Pro lakovi za nokte, 5 novih nijansi od kojih se ne zna koja je lepsa. Sve sam isprobala i sve su fantasticne. Ako bas moram da izdvojim, neka moj favorit bude Aqua Fantasy.
5. UCR karmini po odlicnoj ceni, preporucujem nijanse Carnation i Pout.
6. Color Trend nove senke za oci, na njih ne bih ni obratila paznju da ih nisam videla i isprobala u kancelariji. Odlicne su, pigmentovane, boje su super, kao krejoni su, ja cu ih bar tako koristiti.
7. Planet Spa maske za 199 dinara, cena je wow... :))
8. Bilo koja 2 Planet Spa proizvoda za 729 dinara, odlicni proizvodi po savrsenoj ceni.
9. 3 proizvoda za 489 dinara na stranama 188-189, bas povoljna cena.
10. Naturals kremice za lice sa poslednje strane, smesna cena a sasvim su ok.

Parfemi, toaletne vode, nakit, tasne i ostali aksesoari, po zelji, tu ne bih da se mesam jer se ljudima svidjaju razlicite stvari... Mogu samo napisati da sam ja prezadovoljna svim njihovim proizvodima iz ovih kategorija.


*** Mooooooram da predlozim nesto od nakita ili cu crci. :D

Nove Irlana narukvice su prediiiiivne, videla sam plavu i raspametila sam se. Jesu skuplje, ja sam prva rekla da nema sanse da porucim, ali savrseno su uradjene i vrede svaku paricu. :) Darice ogrlica je lepsa milion puta nego u katalogu a cena je presmesna. I Corinne nakit je predivno uradjen, izgleda bas extra. Evo moje slikice Darice ogrlice a slikacu vam i ostalo kada mi stigne... ;))










Nadam se da sam vam donekle pomogla u odabiru proizvoda koje zelite naruciti. Ako nemate svoju Avon damu ili ukoliko zelite da se prikljucite Avon timu, uvek mi se mozete javiti na mail... ;)

Do sledeceg posta, ljubim vas i pozdravljam...

Jecka
 

22 коментара:

  1. Анониман3. март 2012. 14:05

    Mnooogo mi se sviđa izgleda bloga i slike su odlične!! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Joj, ovaj je odličan katalog! Jedva čekam da stignu sve stvarčice koje sam naručila! Više ni sama ne znam šta sam naručila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad se seih još nečega - da li je to moj subjektivni osećaj, ili se Nailwear Pro lakovi presporo suše? :( Ja ludim od toga, dok one Speed Dry + obooožavam! I htela bih svima da preporučim Speed dry + u nijansi Red Wine!!! Imam oko 100 lakova, ali taj sam do kraja potrošila! Savršena boja.

      Избриши
    2. Super je katalog... Stizu brzoooo stvarcice ali nece ti stici karmin, nema na zalihama pa ce stici malo kasnije... ;)
      Cula sam da se jos njih zali da se sporo suse ali ja zaista nisam primetila, kao i vecina drugih lakova. Mada, ja otkad koristim Essence Better Than Gel Nail top sealer, zaboravila sam kako izgleda dugo susenje laka. Cementira lak za 5 minuta, ne mozes ni noktom da napravis linijicu... :)))

      Избриши
  3. Idem sutra do svoje Avon lady ima extra stvari :)

    ОдговориИзбриши
  4. Great Blog !!

    I am hosting Boticca.com giveaway currently, where you can win $100 worth of jewelery and bags...Just click the link below...I'll wait for you there :)

    Enter Boticca.com giveaway and win $100
    ♡ StylishByNature.com

    ОдговориИзбриши
  5. Moram priznati da jos nisam vidjela novu kampanju ali sreca pa si me naspomenula jos danas idem da ju potrazim :)

    ОдговориИзбриши
  6. jAOJ...jedva cekam da mi stigne ruz....kad pomislim da sam mogla da ga preskocim!!! pu pu....sva sreca te si me podsetila na vreme!!! :***
    ajde, stizi, kuckaj, cita mi se novi post.....:))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ulenjila sam se ovih dana, nemam vremena jer stalno negde zujim, bice novi post uskoro. :) :***

      Избриши