уторак, 16. октобар 2012.

Sajam kozmetike, oktobar 2012 ♥

Dragi moji citaoci, nije me bilo bas dugo, imala sam obaveze oko Pinkiebella-e, pa sam putovala, i evo, napokon sam nasla malo vremena da se druzim sa vama :)) nadam se da cu tako i nastaviti i da necu praviti neke vece pauze oko blogovanja.
U subotu sam bila na sajmu kozmetike pa bih da podelim utiske sa vama. Ja sam sajmom odusevljena (ovo kazem jer znam da mnogi nisu :)) ), jedino sto mislim da vise necu ici (mada, nikad ne reci nikad) jer uvek potrosim puno para jer ne mogu da se obuzdam kada vidim sve one dzidzabidze. Sajam je najveci raj za lakoholicarke (i sama sam medju njima :D ), ima punooooo opreme za nokte, raznih nalepnica, ukrascica, sljokica,........kao i samih lakova, nisam znala gde pre da gledam. Ali o lakovima malo kasnije, sada zelim sa vama da podelim nesto sto sam otkrila na ovom sajmu - Cuccio puteri za telo, SAVRSENSTVO! Kada sam izlazila sa sajma, resila sam da prodjem jos jednom pored standova u prvom delu hale i dobro je da jesam jer sam naisla na ove fantasticne putere. Postoje u nekoliko mirisa, ja sam uzela od vanile i secera a koliko se secam postoji jos 6 razlicitih mirisa, planiram da uzmem jos neki kada naidjem ponovo na njih. Nazalost tesko se nalaze, jer ih nema u slobodnoj prodaju. Cim sam namazala truncicu na ruku primetila sam koliko mi je koza mekana i glatka, odmah sam znala da moram neki da imam. Kao sto rekoh, izabrala sam vanilu, koja savrseno mirise. Potrebna je jako mala kolicina za mazanje, pa pretpostavljam da ce mi dugo trajati. Jos jedna pogodnost je sto je sajamska cena bila 1660 dinara a cena im je inace preko 2500 dinara. Evo kako izgleda (pisacu detaljnije u nekom narednom postu):


Na slici se, pored Cuccio putera, nalazi druga stvar koja sam kupila (sve ostalo su lakovi za nokte :D ) a to je Macadamia ulje za kosu za koje sam cula sve pohvale. Uzela sam pakovanje od 10 ml, cisto za pocetak, da vidim hoce li mi odgovarati. Pisacu o njemu nakon sto ga testiram.

A sada, lakovi za nokte. :D Posto nisam normalna, kupila sam 28 lakova za nokte, kao i Seche Vite top coat koji odavno zelim da probam. Tu su i roze sljokice za nokte kao i Flormar matirajuci nadlak (mada, njega sam ubrojala u lakove). Pa da pocnem sa slikama:

Essie lakovi
Essie lakovi, svetlije nijanse sa gornje slike, nazalost nisam uspela da uhvatim sa blicem.
Moji prvi OPI lakovi
Jos jedna slicica OPI lakova
China Glaze lakovi
Alessandro lakovi, Flormar mat top coat, Seche Vite top coat, roze sljokice za nokte i Moyra lak
Jos jedna slicica lakova sa slike iznad

To bi bio moj ulov sa sajma kozmetike, kao sto rekoh ja sam odusevljena ponudom, zao mi je sto nisam jos malo procunjala, sigurna sam da bih jos svasta nasla, mada mozda je i dobro sto nisam. :)))

Iskoristila sam priliku, sto slikam sajamske novitete, da uslikam i lakove koje sam kupila pre sajma, u poslednjih mesec dana, pa da podelim i to sa vama.

Rozi lakic je poklon od drugarice...

 Kako vam se svidja moj ulov? 

Je l' imate nesto od ovih stvarcica i kako vam se dopadaju?


To bi bilo to za ovaj post, ne bih da detaljisem jos, da vas ne smaram previse sa predugackim postom, ionako ima dosta slicica. Pisem vam uskoro...

Do sledeceg posta, ljubim vas i pozdravljam...

Jecka

41 коментар:

  1. Lakovi su super i ja sam pazarila dosta lakova ali ne kao ti ;D

    http://taanjicabb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! I dobro je sto nisi, ja sam tek posle shvatila koliko nisam normalna... :D

      Избриши
  2. bože, kakva kupovina! pa da vidimo i sličice na noktima!

    ОдговориИзбриши
  3. Sajmovi su nesto najbooolje <3 Zao mi je sto nisam mogla da idem na ovaj,ali necu propustiti "Mali dodir Pariza" u Budvi koji se odrzava ovog meseca. Lakovi su UH *_* Macadamia proizvodi su stvarno nesto za pohvalu,neces se pokajati,kao ni za Seche Vite top coat,savrsen je!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Jooooj, sad mi se ide i na taj sajam u Budvi :D, nisam ni znala da ima, obozavam sajmove. :)) Jedva cekam da isprobam sve. :)

      Избриши
  4. evo idem da se eliminišem....zapravo prvo tebe a onda cu i sebe :))))))))
    ti si najblesaviji stvor na svetu i treba te zatvoriti! ahahhahahah!
    Pa Jeckaaaaaaaaa!!!!! o.O aman! reci da nećeš ići narednih 2o godina na sajmove!!!! :*****

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahahahahahhahahah, ti si blesava, hahahhaha, ljubim te za komentar. :))) :******

      Избриши
  5. 28 lakova :O :O ČO
    Pa ti si oborila sve rekorde! :))) Divne su boje, jedva čekam slike na noktima.

    ОдговориИзбриши
  6. Jesi li sigurna da je ostalo neki lak i za druge posetioce ;)
    Ima baš interesantnih i lepih boja!

    ОдговориИзбриши
  7. Au, pa ti si stvarno prava lakoholičarka, opelješila si štandove :-D Najviše mi se sviđa onaj u sredini China Glaze, koralni, očekujem sličicu kad ga namažeš!
    Nisam videla ove butere, ali taman kad potrošim svoje zalihe mazalica za telo, biće novi sajam pa ću moći da kupim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe, prava zavisnica. :)) Bice slika, i meni se mnogo dopada, nece puno cekati na mazanje. :) Obavezno probaj puter, savrsen je. :)

      Избриши
  8. Auuuuuu, qq ll, alal vera :))
    Nego, da vidimo bocice od proslog puta, koliko si napredovala sa trosenjem! :P
    Nadam se da ces sve uspeti da ih iznosas i da si se smirila na neki odredjeni period :DDD
    Salu na stranu, cestitam ti na ulovu, ali ja bih volela i neki Avon post uskoro :)
    Cestitam ti i na radionici za nakit, to mi je bas divno <3
    Alekta :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Alekta, posebno za nakit. :) Bice Avon uskoro, ne stizem da slikam nista. :/ Joj, bolje da se ne vidi dokle sam stigla sa trosenjem, neki mucenici jos nisu ni stigli na red za mazanje, imam preko 100 nenamazanih lakova, ne mogu da postignem... :( :D A samo gomilam.... Ne mogu da se obuzdam kad vidim neku lepu nijansu...

      Избриши
    2. Deder deder, bice sve ok :)
      Ako ne mozes/stizes da slikas pojedinacno, evo da ti dam predlog, da sledeci put - za sledeci post, uslikas svoju celokupnu kozmeticku kolekciju :)))
      Ja inace, obozavam takve postove, ali eto i ti taman da imas uvid u sve sto posedujes i da stavis te slike na desktop da te stalno podsecaju na sve sto imas i da par puta razmislis pre sledece kupovine :))
      Ako ne zelis, ide 16ica, koja izlazi u dva toma koliko sam videla :D
      Pa da das neke predloge sta vredi/ne vredi uzimati :)
      Puno srece ti zelim, Alekta :)

      Избриши
    3. Alekta hvala na predlozima. Odavno nameravam da slikam celu kolekciju, i sama volim takve postove, ali je to veliki posao :))) pa nikako da se nakanim da izdvojim par sati za to. Pogotovo sada nemam vremena ali nadam se da ce uskoro biti i kolekcija. ;) A bice predloga za C16 sigurno, katalog je fenomenalan. :)

      Избриши
  9. uhhh kad ponovo pogledam ove slicice zao mi je sto nisam bila na sajmu :D
    prelepo!

    ОдговориИзбриши
  10. Jelena, lepo si pazarila;)! Interesuje me kakvog su kvaliteta China Glaze lakovi u odnosu na Opi i Essie. Videla sam da imaju lepu paletu, kakvo je tvoje iskustvo?
    Pozdrav Srna

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Srna! ;) Imaju najbolju paletu, najraznovrsnije boje a kvalitet je odlican, slobodno kupi. Nista nisu losiji od Opi i Essie, eventualno neka boja, moze da se desi da se losije maze ili da ne pokriva lepo, ali to se desava i sa Essie i Opi lakovima. Najbolje da pogledas swatcheve onih boja koje ti se svidjaju pa ces moci da procenis da li je dobra nijansa.
      Pozdrav! ;)

      Избриши
    2. Jelena, hvala puno ! Kupila sam danas China Glaze "Igniting love" i odlicna je boja, videcemo koliko ce da potraje, s' obzirom da mnogo volim da zalazim u kuhinju ! ;)

      Pozdrav ;)

      Избриши
    3. Nema na cemu, javi kako se pokazao. ;) Pozdrav! :)

      Избриши
  11. Koji odličan ulov! I ja bi na jedan takav sajam!

    ОдговориИзбриши
  12. O.P.I.lakovi su fenomenalni.

    http://milanasweetlife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. O.O
    Predobro! Da li ce ikada doci vrijeme kada cu isprobati Essie? Boze, cujes li me?

    ОдговориИзбриши
  14. great collection of nail polishes!

    You want to follow each other in the GFC or Bloglovin?

    XoXo Elena,
    http://vgolove1.blogspot.ru/

    ОдговориИзбриши