четвртак, 10. октобар 2013.

Noviteti iz Amerike... :) ღ ♡ ღ ♡ ღ ♡

Volim kada mogu da otputujem negde u inostranstvo ili kada meni bliski ljudi putuju jer mogu da obnovim svoju kozmetičku i make up kolekciju proizvodima kojih nema kod nas. Već sam se pomirila da mnoge stvari ne mogu kod nas da se kupe i nikad neće moći, pa se snalazim tako što zamolim da mi neko ko putuje donese željene proizvode ili ih sama kupim na nekom od putovanja.
Moja drugarica je provela dva divna meseca u Americi, i za to vreme je trpela mene sa druge strane tastature, koja je ispitivala o raznim proizvodima i naručivala svašta nešto (Mick hvala od ). Ona je inače veliki ljubitelj i kolekcionar šminke i kozmetike i pravi poznavalac, koji stalno zabušava i nikako da napravi blog, ovo je apel za Mick da napravi blog i da podeli sa ljudima svoju ljubav prema kozmetici i šminci. :))
Od nekih stvari sam odustala nakon čitanja recenzija i gledanja swatcheva po raznim blogovima, a evo šta sam na kraju odlučila da mi Mick naruči (bila je divna i uslikala mi je sve kada je stiglo kod nje):


A evo šta mi je sve Mick donela:





Kao što vidite, dobila sam i raaaazne divne poklončiće, koje mi Mick uvek donese sa putovanja. ღ ♡
Obradovala sam se kao malo dete, em što sam jedva čekala da se vidimo posle dva meseca i da čujem detaljne utiske, em što sam jedva čekala da isprobam toliko željene proizvode. :))
Isprobala sam sve što mi je stiglo, osim čokoladica (dijeta :)) ) koje je smazao moj brat, pa evo utisaka:

Real Techniques powder brush me je oduševila, ogromna fluffy četka, kojoj sam se prvo smejala jer je toliko velika. :) Trenutno je koristim za puder u prahu i odlična je za tu namenu, u par poteza nanesem puder na lice. Drška je lepo urađena, laka je za držanje, dlaka je sintetička, mekana, ne linja se ni tokom pranja ni ovako i savršeno se pere sa bebi šamponom. :) Ovog pudera za koji je trenutno koristim (Aura shine killer) ume malo više da pokupi ali za to je više krivo loše pakovanje pudera nego što je njena krivica. Sve u svemu, odlična četka po povoljnoj ceni (10$), čim budem bila u prilici dopuniću svoju kolekciju četkica sa još nekom RT četkom.

Victoria's Secret Mango Temptation losion za telo je sledeća stvar koja mi se jako dopala. Miriše fantastično, inače volim miris manga a ovde, u kombinaciji sa hibiskusom miriše još lepše. Losion sadrži i aloju, ovas, ekstrakt semena grožđa i vitamine E i C. Lepo neguje, nije baš za suvu kožu, meni je normalna koža i baš mi prija, lepo se razmazuje i upija, miris se zadržava solidno, ništa spektakulatno ali zadovoljavajuće. Sadrži 250ml proizvoda. Moram da spomenem da je bočica preslatka (padam na lepa pakovanja). :)





Montagne Jeunesse Chocolate Masque je malo falilo da pojedem, ozbiljno, jedva sam odolela. :)) Ova maska za lice savršeno miriše na čokoladu, čak i nakon umivanja oseća se miris. Maska se lako nanosi, u pakovanju ima dovoljno maske za otprilike 2 do 3 nanošenja. Lice presmešno izgleda sa maskom na njoj, ja sam se kikotala non-stop iako, kako se maska stezala nisam mogla ni da govorim. Maska se drži 10-20 minuta, zatim se ispira. Ja sam je držala malo više od 20 minuta i toliko se stegla da sam se zabrinula kako ću je skinuti. Ali srećom, skidanje je super lako, mnogo lakše nego sa bilo kojom maskom koju sam do sada isprobala, iako mi je izgledalo da ću ovu najteže skinuti... Što se tiče efekta, proizvođač obećava čistije pore, što nisam primetila ali sam primetila da je lice blistavije i nežnije, što je meni sasvim dovoljno, za čišćenje pora su mi se inače neki drugi proizvodi mnogo efikasnije pokazali nego bilo koja maska. Maska sadrži kakao i šea puter i soli iz Mrtvog mora. Pakovanje sadrži 20 gr. proizvoda.

Nivea balzam za usne od maline je takođe mirišljavo savršenstvo. :) Mick mi je već sa njenog putovanja u London donela Nivea balzam od vanile koji mi je vrlo brzo postao omiljeni balzam, o njemu ću u nekom drugom postu. Ovaj balzam dolazi u preslatkom pakovanju, koje je doduše teže za korišćenje jer se nanosi prstima. Ja sam provalila drugu tehniku i ovakve balzame nanosim tako što napućim usne i tako namažem balzam direktno iz pakovanja. :) Odlično i neguje, tako da sve pohvale od mene. Cena Nivea balzama je 3$ a pakovanje sadrži 16,7 gr.

EOS balzam za usne od jagode me je pomalo razočarao jer miris i nije nešto. Već imam EOS mint, opet zahvaljujući Mick :) i on je predivan, prelepo miriše i uvek bih ga preporučila. Kod ovog balzama od jagode se oseti miris jagode ali pomešan sa nekim mirisom koji ne umem da opišem, možda malo podseća na užeglo, pa mi smeta. Ali dobro, opraštam mu zbog pakovanja, hehehe. Cena EOS balzama je 3,5$ i teži 7 gr. Da, što se tiče nege nije ništa specijalno, postoje balzami koji mnogo bolje neguju od ovih balzama, mislim da su ovi popularni najviše zbog pakovanja i to potpuno razumem, volela bih da skupim celu kolekciju. :))


St. Ives piling za lice od kajsije me nije oduševio već me je raspametio, nikad bolji piling nisam probala. Miriše divno i nežno na kajsiju, potrebna je mala količina za celo lice i iako mi je prvo delovao nedovoljno grubo, nakon umivanja sam shvatila da sam pogrešila, koža mi je bila savršeno očišćena i bez imalo crvenila, što su neki drugi pilinzi znali da mi izazovu jer su imali grublja zrnca. Ovaj iako je nežan, kožu učini blistavom, zategnutijom nekako i savršeno čistom. Ono što je još bitno je da je 100% prirodan, bez parabena, bez ulja, nije testiran na životinjama.... Sadrži kajsiju, kukuruzno brašno i orah. Čim budem imala priliku nabaviću nekoliko pakovanja jer su pakovanja mala, 28 gr., pa mislim da ću ga brzo potrošiti. :)


Sally Hansen lakovi za nokte su mi davnašnja želja jer ih često viđam na blogovima i kada gledam you tube kolekcije lakova (obožavam to da gledam, hihihi). Dolaze u preslatkim bočicama, ja sam uzela one iz Extreme Wear linije, i imaju 11.8 ml. Nijanse za koje sam se opredelila nakon razgledanja swatcheva po internetu su Coral Reef i Mint Sorbet, kasnije sam dodala i Pacific Blue (mislila sam da ću mu odoleti jer imam nekoliko sličnih lakova) koji je Mick odlučila da bude deo njenog paketića za mene. :)
Coral Reef je prava, savršena koralna boja, Pacific Blue je kraljevsko plava boja koja dosta podseća na čuveni Aura lak i Mint Sorbet je mint lak sa zelenom primesom, on me je jedini malčice razočarao, očekivala sam malo drugačiju nijansu. Lakovi imaju divan sjaj i bez tc-a što se vidi na slici, suše se solidno brzo i pokrivaju sa 2 sloja. Veliki plus je to što su 3 free, ne sadrže toluen, dbp, i formaldehyde. Cena lakova je 3$. Što se tiče trajnosti na noktima, nisu još došli na red za mackanje, naknadno ću pisati o tome. :)

I za kraj sam ostavila proizvod kome sam se najviše radovala i željno ga iščekivala jer je na mojoj wish listi već godinu dana.
OCC Lip Tar sam izabrala u nijansi Divine koju opisuju kao pink flamingo boju. Boja je čarobna zaista ali ja sam skroz razočarana formulom. Očekivala sam mnogo, jer su baš hvaljeni i gledala sam gomilu swatcheva, ali kada se nanese, nema veze sa onim što sam videla. Dolazi u preslatkoj plastičnoj "tašnici" na zip u kojoj se nalazi lip tar i četkica za nanošenje. Nanošenje je jedino i moguće sa četkicom ili prstima, jer ne postoji aplikator na pakovanju, već samo mali otvor iz koga izlazi proizvod, tako da nema čime da se razmaže. Sadrži 10 ml proizvoda i potrebna je mala količina za nanošenje, cena je 18$. Jako pozitivno je što nisu testirani na životinjama i što su 100% prirodni. Moje iskustvo je da kada se nanese izgleda ružno na usnama, istakne svaku moguću linijicu, skroz se uvuče u linije, usne deluju suvo nekako (iako nisu) i izgleda kao da nije lepo razmazan, tj. kao da ste se umazali sa nečim. Ne znam, daću mu još jednu priliku, pokušaću sa balzamom ispod njega, to još nisam probala, pa ću videti, uglavnom, napisaću detaljnu recenziju sa slikama na usnama. Sada sam ga uslikala samo na ruci i tu izgleda fantastično ali.....














 To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vas nisam udavila... :)

Da li ste probali neki od ovih proizvoda? 
Koje proizvode preporučujete a nema ih kod nas?


Do sledeceg posta, ljubim vas i pozdravljam...

Jecka

59 коментара:

  1. Divne stvarčice! Nivea balzam za usne sam kupila početkom godine u Berlinu i takođe sam oduševljena mirisom kao i pakovanjem :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Zaista su divni balzami, nadam se da će se pojaviti i kod nas u prodaji... :)

      Избриши
  2. Tako zelim da probam EOS balzame ;)

    Cokoladica za lice <3... Nekada su mogle kod nas da se nadju maske od tog proizvodjaca, po manjim parfimerijama. Secam se, jos uvek sam bila u srednjoj skoli. Bile su mi super, jako mi je zao sto nam vise nisu dostupne :(
    Lakovi su predivni, kao i naravno RT cetkica ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da kod EOS balzama jedino što propuštaš su preslatka pakovanja. :)
      Znači nisam blesava, kada sam videla masku, bila sam ubeđena da je ranije bila kod nas ali mislila sam da sam verovatno pobrkala lončiće. Mislim da sam u srednjoj školi i kupila neku. :))
      Hvalaaa, drago mi je da ti se dopada. :)

      Избриши
  3. Divno si se ponovila! Lip Tar ima divno pakovanje, šteta što je tako loš.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Da, baš šteta, dugo sam ga želela, i da mi se dopao sigurno bih kupila još nijansi...

      Избриши
  4. Jao ja tako zelim da imam te eos, preslatki su! :))
    I lip tar divno izgleda :)

    ОдговориИзбриши
  5. ajme sve je dicno OCC Lip Tar izgleda predivno na ruci, šteta što je loša formula :(

    Ovu masku od čokolade obožavam, predivna mi je ♥
    I lakovi su ti divni, ma sve je lijepo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaaaa, drago mi je da ti se dopada. :) Mnogo mi je žao za Lip Tar ali šta je tu je. :))

      Избриши
  6. Uuuu svasta si dobila! :)
    Lakovi su predivni.. I mazalice za usne :)

    ОдговориИзбриши
  7. divne stvaricie! ja zudim za vecinom njih od kad sam se navukla na YT beauty kanale :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaaaa! Hehehe, to ti nije trebalo, YT je propast, nema šanse da se neko ne navuče gledajući snimke. :))

      Избриши
  8. Divni noviteti! Posebno mi je svidjaju mazalice za usne,toga nikad dosta.:))

    ОдговориИзбриши
  9. odrasli bi u tom lip tar-u videli prepreku, a ja vidim mogućnost :D
    sjajnu mogućnost da se zamažem i dobro provedem :))))))))
    pa šta mu fali, možemo da se igramo time, mažemo i glumimo da smo indijanci :p
    a ni meni EOS nije nešto specijalno po mirisu, sreća pa mi usne
    ne zahtevaju neku posebnu negu inače ga ne bih volela. pakovanje prodaje proizvod.
    lakovi mi se mnogo sviđaju, pogotovo ovaj mint!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahaha blesoooo :D zamišljam nas onako umazane kako idemo preko mosta, hahhahaha... Zamažemo i Mićka :D
      Da, i meni je sreća da mi usne ne zahtevaju preteranu negu, EOS je više tu radi lepog pakovanja. :)) Divni su lakići, nadam se da ću imati prilike da opet dođem do Sally H. :))
      :*****

      Избриши
  10. Uf ako nađeš način da se dokopaš St. Ives pilinga za lice, piši kako... Već duže vreme mašta o njemu. Inače, sve je divno... RT četkice su odlične, sve pohvale i preporuke za njih! :)

    ОдговориИзбриши
  11. Sve je fantasticno! :))
    Cetka,VS losion,balzami za usne...dovoljno :)))

    ОдговориИзбриши
  12. Prediiiiiiivni noviteti :D
    Ukrala bih ti St. Ives piling odmah :D i RT kist, te EOS balzam <3

    ОдговориИзбриши
  13. Kakvi fenomenalni noviteti! :)
    Samo da znas da vas sve mrzim koji imate SH Pacific blue. :P

    ОдговориИзбриши
  14. Blago tebi. Ovo je predivno. Ja bih ti bar polovinu ukrala, pazi se :D

    ОдговориИзбриши
  15. Sjajan izbor, sve zelim :)

    ОдговориИзбриши
  16. Odlicni pokloncici. Obozavam Sally Hansen lakove. Odlicni su.

    ОдговориИзбриши
  17. Jao kako divni noviteti :) Uzdišem za lakovima :D

    ОдговориИзбриши
  18. love blue nail polish

    http://differentcands.blogspot.kr/

    ОдговориИзбриши
  19. Sve je super, posebno me zainteresirala maska od cokolade i kao da sam kod nas u DMu vidjala ovako nesto, ili mi se cini, otvorit cu oci drugi put :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, moguće da ima, dosta proizvođača ima maske u ovakvim pakovanjima. ;)

      Избриши
  20. Svi noviteti su fantasticni, vec planiram placku. Zao mi je sto su te neki proizvodi razocarali, ali sta ces, to je kupovina na slepo, nikad se ne zna. U svakom slucaju jedva cekam recenzije EOS-a, I OCC-a ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaaaa! Naravno, nikad ne može sve da se potrefi, a i ono što je nekome super, ne mora biti i nekom drugom, al' nema veze, makar sam probala. :)

      Избриши
  21. jao savrseni noviteti! sve bih ti ukrala :D st ives bih jako volela da imam i ova maskica od cokolade deluje njami!

    ОдговориИзбриши
  22. e bas dobro ovo sve procitati ... mi planiramo da idemo za ameriku preko uskrsa pa sada vec pisem spisak sta mi "treba"

    ОдговориИзбриши
  23. uf bre ovo je sve kao da sam ja birala :)

    ОдговориИзбриши