среда, 19. октобар 2011.

Sta ne treba propustiti u Avon katalogu C15/2011...

Devojke sa jednog foruma (pozdrav za devojke sa Ane :)) ), koga rado posecujem, su navikle da obavezno dan pre pocetka novog kataloga, napisem listu stvari koje, po mom misljenju, ne treba propustiti... Tako da sam resila da tu naviku prenesem i na svoj blog. Evo liste za C15 katalog (20.10.2011. - 08.11.2011.):






















1. Seduction ruzevi za usne, razlog mozete pronaci u mom prethodnom postu;
2. Diamonds ili obican krejon sa strane 26, u nijansi koju najvise volite. Odlicni krejoni, veoma povoljna cena, islati se svakako. Jedino sto postoji uslov za narucivanje ali nije ga tesko ispuniti :))
3. Ruzevi sa strana 36-37, mozete kupiti jedan za 419 ili 2 za 549 dinara, sto se mnogo vise isplati. Ovo je najniza cena za sve ove ruzeve a svi su odlicni. Colordisiac ruzevi su moji omiljeni ruzevi iz Avona. Preporucujem nijanse Can't Resist Coral i Flirty Fuchsia.
4. Nailwear Pro lakovi za nokte, u novim nijansama. Nijanse su prelepe, pogotovo ljubicasta a ovi lakovi su zaista odlicnog kvaliteta, bice o njima nesto vise u narednim postovima.
5. Planet Spa proizvodi sa strana 96-101, 2 proizvoda za 699 dinara, zaista vrhunska ponuda.
6. Sredstvo za jacanje noktiju sa limunom sa strane 170 se veoma isplati a proizvod je fenomenalan, moj omiljeni za ucvrscivanje noktiju...
7. Ponuda sa strana 194-199, najpovoljnija cena za ove proizvode, ovo se definitivno ne sme propustiti. Bilo koja 2 proizvoda za 459 dinara. Preporucujem kupku sa mirisom vanile i breskve, 2 u 1 sampon i balzam za sve tipove kose i Vintage glamour gel za tusiranje. Sva pakovanja su jumbo, od 500 ml (kupke i gelovi za tusiranje) i 400 ml (samponi).
8. I za kraj poslednja stranica :))) Svetlucavi losion za telo u Novogodisnjem pakovanju... Praznici nam stizu... :)))))))

Parfemi, toaletne vode, nakit, tasne i ostali aksesoari po zelji, tu ne bih da se mesam jer se ljudima svidjaju razlicite stvari... Mogu samo napisati da sam ja prezadovoljna svim njihovim proizvodima iz ovih kategorija.

To bi bilo to, nadam se da sam vam donekle pomogla u odabiru proizvoda koje zelite naruciti. Ako nemate svoju Avon damu, uvek mi se mozete javiti...

Do sledeceg posta, ljubim vas i pozdravljam...

Jecka

6 коментара:

  1. Jecka, ako mi zatreba nesto iz Avona, znam kome da se obratim:-)
    svidja mi se ovaj post, svakako je od koristi jer ja ne upotrebljavam Avon, iako ima par proizvoda koji me privlace...ali dobro je imati kvalitetnu preporuku:-)

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi je drago da od sada tvoje preporuke mogu čitati i ovde :) :*

    ОдговориИзбриши
  3. Jaoj ja uopste nisam upucena u Avon, a vidim da ti jesi. Da li bih mogla da uradis neki post, preporuku, sta nikako ne treba propustiti iz avonove stalne ponude, cula sam da imaju neke sjajne maskare i olovke za oci ali ne znam koje. Kiss!

    ОдговориИзбриши
  4. Lucija hvala, drago mi je da ti se svidja...

    Lena hvala! Naravno, mozes uvek da mi se obratis ;)

    Putnice :) :*

    Antigona ili Clinique :) jesam, znam za skoro sve proizvode iz kataloga kakvi su... Naravno, mogu da uradim takav post...I moj prvi post govori o omiljenim proizvodima iz Avona, koje ujedno preporucujem svima ali ima tu jos dosta stvari koje treba probati. Napravicu uskoro takav post...Cmok

    ОдговориИзбриши
  5. Super ti je blog.

    Super bi bilo da se registrujes na moj forum i obogatis deo o nezi i lepoti.
    http://zenskikutak.forumsr.net/
    A ja bih ubacila tvoj baner na pocetnoj strani.

    Pozdrav

    Tara

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala Tara! Super ti je ponuda, registrovala sam se pa ti saljem PP...

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши